ALPINE INE-W920R

Τιμή Καταστήματος: 849,00 €

Special Price 799,00 €

Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-4 εργάσιμες

INE-W920R - ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ


One Look Navi


Μια επαναστατική αντίληψη της Alpine Navi κάνει τη χρήση του συστήματος σας πολύ πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική. Η μοναδικα διαιρούμενα 50/50 οθόνη δίνει διπλάσιες πληροφορίες στην οθόνη, για πιο άνετη λειτουργία του συστήματος πλοήγησης και το iPhone / iPod, Bluetooth, DVD και USB συσκευές.

Το ΙΝΕ-W920R συνδυάζει τα καλύτερα των νέων τεχνολογιών της Alpine για την εξαιρετική λειτουργία, την καθοδήγηση και την ασφάλεια. Η νέα 50/50 διαίρεση της οθόνης, η τεράστια κάλυψη χάρτη, η ευρεία συμβατότητα των μέσων ενημέρωσης, το προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας χρήστη και η εξαιρετική ποιότητα ήχου και οι εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης ήχου κάνουν αυτό το μοντελο ενα must-have πρότυπο.

Περιγραφή Προϊόντος

Λειτουργια One Look

Το ΙΝΕ-W920R παρουσιάζει ένα εντελώς νέο επίπεδο φιλικής προς το χρήστη λειτουργία δίνοντας σας την επιλογή της προβολής δύο πηγές ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να πάμε μπροστά και πίσω ανάμεσα σε δύο οθόνες, επιλέγοντας διαφορετικά μενού. Όλες οι πληροφορίες που θέλετε είναι ακριβώς μπροστά σας. Απλές εικόνες οθόνη αφής και προσαρμόσιμες λειτουργίες προσθέτουν την άνεση.

Ρυθμιστε την οθονη σας για προσωπικη χρηση

Τα αγαπημένα σας επιτρέπουν να εισαγετε οκτώ συχνές ενέργειες σε μία οθόνη για την επιλογή ενός πατήματος, και να καθορίσετε τη διάταξη με τον τρόπο που θέλετε σύροντας εικόνες. Συντονισμός σε αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς, αναζήτηση των αγαπημένων σας κατηγορίες POI, ή να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς κύλιση στον τηλεφωνικό κατάλογο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα του φόντου που ταιριάζουν με τις ρυθμίσεις του ήχου με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Και όλες αυτές οι εργασίες για δύο άτομα, βασισμένα στην αναγνώριση του τηλεφώνου Bluetooth.

Μεγαλύτερη άνεση για δύο χρήστες

Εάν εσείς και ο σύζυγός σας ή άλλο πρόσωπο οδηγεί συχνά το αυτοκίνητο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις δικές σας στο προφίλ χρήστη. Όταν μπείτε στο αυτοκίνητο, το Bluetooth συνδέεται αυτόματα το τηλέφωνο και ενεργοποιεί το προφίλ σας. Το προφίλ περιλαμβάνει το χρώμα του φόντου και τη βασική οθόνη λειτουργίας καθώς και τα αγαπημένα, τηλεφωνικός κατάλογος, προεπιλογές ραδιοφωνικών και εικόνα από την κάμερα. Δεν χρειάζεται να εισάγονται με το χέρι τις ρυθμισεις κάθε φορά, εξοικονομώντας χρόνο κάνοντας όλο το σύστημα σας πιο βολικό στη χρήση.

Media Master

 

   

Δεν έχει σημασία ποια πολυμέσωα θέλετε να απολαύσετε, το ΙΝΕ-W920R είναι έτοιμο. Παρέχει αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο από το iPhone / iPod, USB sticks και ένα DVD player (DVD-Video/CD/DivX/MP3/WMA/AAC). Videos μεγάλης εμφάνισης στο "WVGA οθόνη 6,1 με επιλογή Visual EQ. Μπορείτε επίσης να κάνετε streaming μουσικής μέσω του ενσωματωμένου στην ενότητα Bluetooth ή απλά να συνδέσετε ένα τηλέφωνο Nokia (Symbian™) (χρησιμοποιώντας το KCU-230NK). Οι λειτουργιες προσαρμογής ηχου περιλαμβάνουν MediaXpander, 6-καναλιών Διόρθωση χρόνου, Προεπιλεγμένο ισοσταθμιστή (10 λειτουργίες) και 9-band EQ.

Συστημα Ολοκληρωμένων Λύσεων για ευκολία οδήγησης

Η Alpine καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση της ΙΝΕ-W920R με το εργοστασιακό σύστημα του αυτοκινήτου σας. Έχουμε interfaces που σας επιτρέπουν να λειτουργούν ρυθμισεις μέσω του τιμονιού τηλεχειριστηρίου και να χρησιμοποιήσετε μια δευτερεύουσα οθόνη για να δείτε πληροφορίες από την κεντρική μονάδα σχετικά με τα όργανα μέτρησης. Είναι όλα μέρος του One Look Navi με στόχο να σας σας επιτρέπετε να κρατήσετε τα μάτια σας στο δρόμο

Οδηγος One Look

Με το νέο iGO Primo 2 λογισμικό, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα πλοήγησης δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο και βολικό, χάρη στο ευρύ φάσμα των ιδιαίτερα χρήσιμων λειτουργιών. Το ΙΝΕ-W920R σας δίνει μεγάλη κάλυψη από χάρτες από σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, την υποστήριξη για 3D χάρτες με τα αξιοθέατα, τη λειτουργία αυτοκινητοδρόμου, προηγμένη πληκτρολόγηση της διεύθυνσης και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά. Και φυσικά, την διαιρούμενη 50/50 λειτουργία της οθόνης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε μια οθόνη πλοήγησης και μια άλλη οθόνη, όπως τη μουσική με μόνο μία ματιά.

Εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά για πιο απολαυστική οδήγηση

Αυτή η προηγμένη Navi Station λειτουργια έχει όλα όσα χρειάζεστε, δεν έχει σημασία σε ποιες χώρες ταξιδεύετε . Καλύπτει 46 χωρες Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης, με 29 γλώσσες για τη φωνητική καθοδήγηση και Text-to-Speech σε 15 γλώσσες. Ενισχυμένη βάση δεδομένων POI που το καθιστά εύκολο να βρείτε τα αγαπημένα σας μέρη και να διερευνηθούν νέες περιοχές που δεν έχουν πάει ποτέ. Παρέχει επίσης ένα δέκτη TMC, που σας κρατά πάντα στη διαδρομή με την ελάχιστη δραστηριότητα της κυκλοφορίας.

Δωρεάν ενημέρωση χαρτών, εντός 30 ημερών μετά την πρώτη χρήση

Εντός 30 ημερών μετά το πρώτο στίγμα GPS της εγκατεστημένης μονάδας, μπορείτε να πάτε να www.naviextras.com να ελέγξετε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση χάρτη και να το κατεβάσετε δωρεάν. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχετε τα πιο πρόσφατα δεδομένα χαρτών μετά την αγορά.

Χάρτες με 3D Κεντρικά σημεία


Οι 3D χάρτες σας δινουν μια πολύ πιο ρεαλιστική εικόνα της περιοχής όπου οδηγείτε. Οι χάρτες αυτοί παρέχουν εκατοντάδες 3D κεντρικά σημεία και οι χάρτες της πόλης δείχνουν 3D κτίρια, καθιστώντας την πλοήγηση πολύ πιο εύκολο ..

Λειτουργία σε εθνική οδό


Εκτός από την προβολή του χάρτη, αυτή η λειτουργία σας δίνει διάφορες λεπτομερείς πληροφορίες, όπως οι επερχόμενες στάσεις, εστιατόρια και πρατήρια βενζίνης. Μπορείτε να δείτε την απόσταση και την εκτίμηση ώρα άφιξης για αποτελεσματικότερο σχεδιασμό διαδρομής.

Προηγμενη Είσαγωγη διευθύνσεων

Μπορείτε να εισάγετε ταχυδρομικούς κώδικες για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 7-ψηφίων κωδικών του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία καθιστουν την αναζήτηση για διευθύνσεις ταχύτερη. Το σύστημα διαβάζει ακόμα και μερικές διευθύνσεις. Επιλέξτε τη δική σας γλώσσα από 33 διαφορετικά πληκτρολόγια, περιλαμβάνονται η κυριλλική και η ελληνική.

Ασφαλεια One Look

Επιπλέον να σας κραταμε ενήμερους και να διασκεδάζετε, η Alpine θέλει να βελτιώσει την ασφάλειά σας. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας One Look περιλαμβάνει εξελιγμένες δυνατότητες Bluetooth, οπίσθια κάμερα με την υποστήριξη θέας και μια αποσπώμενη πρόσοψη, και έχουν σχεδιαστεί για πιο ασφαλή οδήγηση και την προστασία του συστήματός σας.

Η αποσπώμενη προσοψη αποτρέπει τυχον κλοπή

Ένα απλό άγγιγμα αφαιρεί την προσοψη, ώστε να μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας όταν φεύγετε από το αυτοκίνητο. Η μονάδα παραμένει σε κατάσταση αναμονής μέχρι να τοποθετήσετε την προσοψη ξανά και να εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας.

 

Έτοιμο για Οπίσθια Κάμερα εξ αποστάσεως

Προσθέτοντας της Alpine κάμερα οπισθοπορείας κάνει την αναστροφή και την στάθμευση πολύ ευκολότερη και ασφαλέστερη. Έγχρωμοι πυλώνες εμφανίζονται στην οθόνη ως οδηγοί εξ αποστάσεως, και μπορούν να προσαρμοστούν να ταιριάζουν το αυτοκίνητό σας. οι Multi-View κάμερες της Alpine μπορούν να ελεγχθούν από την οθόνη μέσω της αφης.

Προηγμένο Bluetooth με βελτιωμένες δυνατότητες

 

Η ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί να το κρατάτε. Και τώρα το προηγμένο Bluetooth της Alpine παρέχει νέες λειτουργίες για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση. Υποστηρίζεται από τα περισσότερα Bluetooth, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση εύκολα στον τηλεφωνικό σας κατάλογο με τις αυτόματες ενημερώσεις και γρήγορη αναζήτηση αλφαβητικά. Μπορείτε να κρατήσετε και να αλλάξετε τις εισερχόμενες κλήσεις και επίσης να δείτε μια οθόνη Speed Dial με το ιστορικό κλήσεων.


Μπορείτε να συνδέσετε συνολικά 5 τηλέφωνα με το ΙΝΕ-W920R. Μπορείτε να εχετε συνεχή ροή μουσικής ακόμα και από ένα τηλέφωνο, ενώ μπορειτε να πραγματοποίησετε κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας με άλλο ταυτόχρονα. Αποθηκευστε τους 4 συχνότερους αριθμούς για εύκολη πρόσβαση στην One Look οθόνη ταχείας κλήσης.

Χαρακτηριστικά & Λεπτομέρειες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ραδιόφωνο

 • Μνήμη: Αποθηκευμένοι σταθμοί (FM:18 / MW:6 / LW:6)
 • Μνήμη: Αυτόματη Αποθήκευση
 • Λειτουργία Αναζήτησης: Local / DX Selection

RDS

 • Λειτουργιες RDS : AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

BLUETOOTH®

 • Ενσωματομενο BLUETOOTH® Module
 • Hands Free : HFP (Hands Free Profile) συμβατοτητα
 • Ροη μουσικης: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
 • Χερισμος ροης μουσικης: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) Ver.1.4 συμβατοτητα
 • Προηγμενη τεχνολογια BLUETOOTH®
 • Συνδεση: SSP (Simple Secure Pairing) υποστηριζομενη
 • IΣύνδεση μεμονωμένων προφίλ: Hands Free Phone και streaming μουσικής
 • Τηλεφωνικός κατάλογος: Συγχρονισμός τηλεφωνικου καταλογου
 • Ταχεία κλήση: 4 Μνήμες προρρυθμίσεων (ανά τηλέφωνο)
 • Πολλαπλές καταχωρισεις αριθμού τηλεφώνου:

Ετικέτες Προϊόντος

Add your tags

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.